Unghii press-on Instant Nails: Avantaje și dezavantaje

Unghii press-on Instant Nails: Avantaje și dezavantaje


De ce unghii press-on?

Încredere, frumusețe și eleganță – sunt doar câteva calități pe care ți le oferă o manichiură nouă și impecabilă. Ca femei, ne dorim să ne simțim frumoase și răsfățate, și cum putem face asta dacă nu având grijă de noi prin diferite ritualuri de înfrumusețare?! Dacă putem face asta într-un mod simplu și rapid, e și mai bine. Într-un secol în care timpul a devenit extrem de prețios, este un lux să îți permiți să petreci 3 ore pe un scaun la salon. 

Din dorința de a salva timp, bani și de a evita discuții incomode, a apărut Instant Nails: manichiura perfectă pe care o poți face singură acasă în 15 minute și să arate ca o manichiură la salon. Simplu și ușor, nu?

Salvezi timp

Procesul de aplicare al unghiilor Instant Nails este foarte simplu, durează câteva minute și nu dăunează unghiei naturale. Timpul de aplicare este de doar 15 minute, respectând toți pașii. Setul conține absolut tot ce ai nevoie și te scutește de un efort în plus: un bețișor pentru a împinge cuticulele, o mini pilă, un pad cu alcool pentru degresare, un tub de lipici – îndeajuns pentru mai multe aplicări, 30 de unghii în mărimi diferite pentru a se potrivi tuturor persoanelor, și bineînțeles și un bilețel pe care ai toate instrucțiunile necesare. Te invităm să citești și articolele noastre de aplicare / îndepărtare pentru a afla detaliat procesul.

Rezistă până la 3 săptămâni

Dacă totuși dorești să folosești produse în plus pe lângă ce conține kitul, lipiciul Pro Hold este o alegere foarte bună. În funcție de metoda și tehnica de aplicare îți poți face setul să reziste pe o perioadă mai scurtă sau mai lungă de timp, în funcție de ceea ce îți dorești. Astfel, te poți bucura de o manichiură super rezistentă – de până la 3 săptămâni - cu lipiciul Pro Hold. Însă și dacă optezi doar pentru lipiciul inclus in set poți sta liniștită pentru că manichiura îți va rezista până la 2 săptămâni. Exact ca o întreținere de unghii cu gel la salon.

Uiți de mersul la întreținere

În schimb, unghiile Instant Nails îți oferă și un bonus – sunt reutilizabile. Poți purta modelul preferat chiar și de 2/3 ori la rând, în funcție de cum ți-ai îngrijit manichiura. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să le îndepărtezi conform tutorialului, apoi să pilești lipiciul uscat rămas pe spatele unghiilor false, le aplici din nou și doar le oferi un retuș la final prin pilire. În acest mod poți folosi un kit chiar si de 3 ori (6/9 săptămâni de purtare pentru un singur set)

Soluția perfectă pentru persoanele alergice la gel 

Să zicem că iubești să mergi la salon și nu ai vrea să renunți la acest ritual, dar cu toate astea trebuie să o faci pentru că ai devenit alergică la gel. Instant Gel Nails sunt o soluție și pentru persoanele alergice, pentru că materialele sunt uscate în prealabil la lampă. Îți poți face manichiura în continuare liniștită!


Pentru o experiență ca la salon 

Facem un exercițiu de imaginație...

Folosești seturile press-on Instant Nails de câteva luni și deja ai ajuns în punctul în care adori să îți faci manichiura acasă și a devenit un întreg ritual de răsfățare.

Iată ce recomandări avem pentru tine ca să-ți manichiura la următorul nivel 


Pachetul cu tot ce ai nevoie pentru o mani superba Essential Pack :

  • Primer : Aplică pe suprafața unghei Nail Primer. Această substanță pregătește și degresează suprafața unghei naturale pentru a oferi lipiciul o suprafață optimă de aderare.
  • Lipici Pro Hold : Pentru purtare de pană la 3 săptămâni - Utilizează lipiciul Instant Nails Pro Hold 
  • Remover : Metoda recomandată de îndepărtare este prin utilizarea Instant Remover - este o soluție specială care asigură o îndepărtare rapidă și fără leziuni. 

Pentru cuticule impecabile, ca la salon: Cuticle Remover si Cuticle Oil

După îndepărtare îți recomand să îți răsfeți unghiile și cuticulele cu niște produse de îngrijire care să le hidrateze și protejeze. 

Pentru hidratarea unghiei și cuticulei poți folosi uleiurile de cuticulă Instant Nails - sunt fabricate din uleiuri din surse vegetale bogate în vitamina E, care contribuie la un aspect îngrijit și plăcut al manichiurii. Poți folosi uleiul în fiecare zi, avem multe arome din care poți alege.

De asemenea, pentru a scăpa de cuticulele crescute ca prin « magie » poți folosi Magic Cuticle, un lac care îți înmoaie cuticula și o face mult mai ușor de împins/ îndepărtat. Îl poți aplica o dată pe săptămână, aștepți 30 de secunde, 5 minute maxim, îți aranjezi cuticulele după plac și clătești cu apă.

Și dacă unghiile press-on nu sunt pentru mine?

Ar fi minunat că existe un produs care să placă tuturor, nu-i așa? Dar știm că din păcate nu aceasta este realitatea și poate categoria de produse press-on pur și simplu nu este pentru tine. Iată câteva dezavantaje ale acestui tip de manichiură:

- Nu îți poți crea un design unic, ca în cazul unghiilor realizate la salon - Dacă preferi un design unicat, complex, cu ilustrații sau unghii foarte lungi și sofisticate cel mai probabil unghiile press-on nu sunt o alegere adecvată pentru tine.

- Nu îți place și nu ai răbdare să îți faci tu unghiile acasă - Deși procesul de aplicare durează aproximativ 15 minute, sunt persoane care își pierd răbdare atunci când trebuie să își realizeze manichiura pe cont propriu. În acest caz este mai util să rogi o prietenă să te ajute cu aplicarea sau să îți realizezi manichiura la salon.

- Necesită un minim de întreținere - Cel mai probabil va trebui să integrezi procesele de aplicare/îndepărtare în rutina ta de înfrumusețare. Dacă nu dorești să te preocupi de pilirea/îndepărtarea/ pregătirea unghiilor atunci este cel mai bine să lași aceste procese în mâinile tehnicianului tău de unghii preferat.

Încă nehotărâtă?

Ți-au rămas întrebări în minte la care nu ai primit răspuns? Te invităm în secțiunea de întrebări frecvente pentru a vedea toate curiozitățile clientelor noastre! 

 

 

Înapoi la blog