Întrebări frecvente

Ai o întrebare? Poate vei găsi răspunsul aici:

Cât îmi va rezista setul Instant Nails?

Lipicul Instant Nails din kit-ul de aplicare: Dacă aplici setul în mod corect, setul rezistă până la 2 săptămâni cu lipiciul din kit. Timpul de purtare poate varia în funcție de metoda de aplicare și de cum porți setul Instant Nails. 

Lipicul Pro Hold: Dacă aplici setul în mod corect, lipiciul Pro Hold face setul Instant Nails să reziste până  la 3 săptămâni. Timpul de purtare poate varia în funcție de metoda de aplicare și de cum porți setul Instant Nails. 

Tab-uri adezive: Dacă utilizezi tab-urile adezive care sunt disponibile separat pe site, unghiile Instant Nails vor rezista timp de 1-2 zile. Această metodă de aplicare este perfectă pentru un eveniment sau o petrecere, având posibilitatea să îți îndepărtezi ușor setul ziua următoare.

IMPORTANT: Când sunt aplicate corespunzător seturile Instant Nails rezistă până la timpul maxim de purtare pentru fiecare metodă de aplicare; timpul de purtare și rezistența setului poate varia în funcție de stilul tău de viață. Factori precum metoda de aplicare, tehnica ta de a le aplica, precum și modul în care le porți afectează timpul de purtare al setului. 

Descoperă cum să aplici corect setul Instant Nails AICI

Cum îmi pot îndepărta unghiile Instant Nails?

Cel mai important pas în îndepărtare este să te asiguri că ai respectat termenul de purtare al metodei alese în momentul aplicării. Nu încerca să îndepărtezi unghiile înainte de acest termen, deoarece îți poți leziona unghia naturală. De asemenea nu trage/smulge unghia falsă.

Pentru unghiile aplicate cu lipici:

Metodă recomandată: Utilizează Instant Remover - asigură o îndepărtare rapidă și fără leziuni. 

1. Aplică Instant Remover în jurul unghiei false, încercând să introduci soluția între unghia falsă și unghia naturală

2. Cu bețișorul de cuticulă ridică gentil marginile unghiei Instant Nails până când aceasta sare 

Repetă procesul la toate unghiile.

Ca alternativa poti utiliza metoda de indepartare cu apa calda. Aceasta metoda este eficenta dupa ce a trecut timpul de purtare ales în momentul aplicării.

Pregătește un vas cu apă caldă. Scufundă unghiile timp de 10 minute pentru a înmuia unghia naturală. Apasă gentil lateralele unghiei Instant Nails ca să ridici marginile. Dacă este momentul, unghia va sări instant. Dacă nu ține unghiile scufundate timp de încă 5 minute. Pentru evitarea lezionării unghiei naturale și deteriorării unghiei Instant Nails evită să tragi/ smulgi unghia falsă.

Pentru unghiile aplicate cu tab-uri adezive: 

Scufundă unghiile într-un vas cu apă caldă timp de 5 minute pentru a înmuia unghia naturală. Apasă gentil lateralele unghiei Instant Nails ca să ridici marginile. Alternativ poți împinge marginile unghiei false utilizând bețișorul de cuticule până când unghia falsă cade.

 

Care este cea mai bună metodă de aplicare a setului?

Pentru aplicare trebuie să urmărești acești pași simpli:

  1. Găsește unghiile false cu dimensiunile potrivite
  2. Împinge cuticula cu bețișorul special din kit, eliminând cuticula lipită de unghie
  3. Pilește suprafața unghiei naturale cu pila din kit sau un buffer, astfel încât să îndepărtezi luciul unghiei naturale
  4. Degresează bine suprafața unghiei cu șervețelul cu alcool
  5. Aplică lipici pe toată suprafața unghiei naturale și pe spatele unghiei false. Aliniază unghia falsă la cuticulă și apasă timp de 20 de secunde, asigurându-te că toată suprafața unghiei este acoperită și corect presată
  6. Repetă pașii la restul unghiilor și gata!
  7. (Opțional) Îți poți personaliza setul Instant Nails modificând forma prin pilire.
Sfaturi pentru o manichiură mai rezistentă:

1. Înainte de aplicarea lipiciului utilizează Nail Primer pentru degresarea suplimentară a unghiei naturale și pentru obținerea unei suprafețe optime pentru aderarea lipiciului. Poți găsi produsul și instrucțiunile de utilizare dând click aici. Utilizarea Nail Pro îmbunătățește timpul de purtare al setului tău Instant Nails.

2. Asigură-te că presionezi corect unghia după aplicarea lipiciului, astfel încât să obții o sigilare perfectă, fără goluri de aer.

3. Nu folosi loțiuni/ulei de cuticulă cu câteva ore înainte și câteva ore după aplicare, astfel încât uleiurile să nu intervină în procesul de întărire a lipicului.

Poți găsi intrucțiunile complete și detaliate de aplicare aici sau accesând tutorialul video AICI

Cât lipici ar trebui să folosesc?

Pentru purtare de 2-4 zile:

Aplică o linie fină de lipici pe mijlocul unghiei tale naturale, aplică unghia falsă și apasă timp de câteva secunde

Pentru purtare de 5-10 zile:

Aplică lipici pe centrul unghiei tale naturale, astfel încât lipicul să nu ajungă pe marginile unghiei false, aplică unghia Instant Nails și apasă.

Pentru purtare pe termen lung (+10 zile):

Aplică lipici pe toată suprafața unghiei naturale și pe spatele unghiei false. Aliniază unghia falsă la cuticulă și apasă timp de 20 de secunde, asigurându-te că toată suprafața unghiei este acoperită și corect presată

Este foarte important să alegi modalitatea corectă de aplicare a lipiciului pentru timpul de purtare dorit, astfel încât să îți poți îndepărta setul corect, fără să apară leziuni.

Pot reutiliza unghiile Instant Nails?

Seturile Instant Nails sunt calitative și rezistente, ceea ce înseamnă că le poți refolosi dacă ai grjă de ele în timpul purtării și îndepărtării. Dacă unghiile sunt uzate din cauza utilizării soluțiilor de curățenie sau pentru că obișnuiești să lucrezi mult cu mâinile, reutilizarea lor poate fi dificilă. Noi recomandăm aplicarea unui set nou în locul reutilizării, deoarece manichiura va avea un efect estetic mai plăcut. 

Lipiciul uscat de pe spatele unghiei poate fi ușor curățat cu o mică freză de unghii, sau prin pilirea cu o pilă normală. Nu este necesar să cureți complet stratul de lipici de pe unghie, este suficient să nivelezi și  să netezești suprafața, astfel încât lipiciul să se aplice uniform la următoarea purtare.

Poți descoperi tutorialul de reutilizare AICI

De ce mi-au căzut unghiile?

Deși procesul de aplicare pare simplu, unii pași sunt puțin mai greu de executat perfect și durează puțin până obții experiența necesară să le aplici corect. Îți putem spune care sunt cele mai comune greșeli care apar la aplicarea setului, cu speranța că te vor ajuta in procesul de aplicare:

Cele mai frecvente greseli pe care le-am intalnit la aplicare sunt:

- După aplicarea lipiciului nu se menține unghia ferm apăsată timp de 30 de secunde. Acest pas este foarte important, deoarce daca se ridica presiunea inainte sa treaca cele 30 de secunde acesta nu se usuca intr-o pozitie care sa ii permita atasarea de unghia naturala si se formeaza buzunare de aer, care inseamna o rezistenta scazuta a manichiurii.

- Unghia Instant Nails aleasă este prea mare pentru unghia naturală. Dacă unghia Instant Nails este prea mare, aceasta se va sprijini pe cuticulă, nu pe suprafata unghiei naturale , fapt ce va favoriza desprinderea acesteia. Daca observati ca unghia dvs naturala se afla intre 2 marimi recomandarea noastra este sa alegeti mereu marimea mai mica, doar pentru a va asigura ca intreaga suprafata a unghiei false se sprijina pe unghia naturala, fara sa atinga cuticula

- Unghiile naturale nu au fost suficient de bine pregatite. In cazul oricarui tip de manichiura, rezistenta este conferita in mare parte de pregatirea corecta a suprafetei unghiei naturale. Unghia naturala trebuie pilita, pentru a se imbunatati aderenta pentru aplicarea adezivului, cuticula trebuie indepartata, astfel incat unghia falsa sa nu se ridice in timpul purtarii din cauza dezvoltarii cuticulei si unghia naturala trebuie foarte bine degresata, astfel incat sa nu existe reziduuri de praf, lotiune sau uleiuri care sa afecteze aderenta lipiciului

Îți recomandăm să vezi tutorialul de aplicare AICI

Cum pot să știu dacă o să mi se potrivească?

Setul Instant Nails conține 30 de unghii în 15 mărimi diferite, care se potrivesc tuturor mărimilor. Dacă dorești să te asiguri că vei găsi mărimile potrivite pentru unghiile tale te poți raporta la tabelul de mai jos, care menționează lățimea unghiilor din set în mm.

Conținut care poate fi restrâns

Primesc și lipici cu setul de unghii sau trebuie să îl cumpăr separat?

Fiecare set Instant Nails conține:

- 30 de unghii press-on Instant Nails 

- 1 lipici special pentru aplicarea unghiilor

- 1 bețișor de cuticule

- 1 pilă

- șervețel cu alcool

Astfel cu fiecare set vei primi și un lipici, dar dacă dorești un timp de purtare mai îndelungat pentru manichiura ta îți poți achiziționa separat lipiciul Pro Hold, care conține suficient lipici pentru aproximativ 10 aplicări.

Sunt unghiile confortabile la purtare?

Unghiile Instant Nails sunt ușoare, confortabile la purtat și durabile. Așa cum se întâmplă și cu manichiura de gel, dacă este prima dată când încerci acest produs vei descoperi că deși sunt confortabile, timp de câteva momente unghiile tale se vor simți diferit față de cum se simt atunci când nu ai niciun produs aplicat pe ele. Această senzație diferită o vei resimți pentru un timp foarte scurt, până te obișnuiești cu noua ta manichiură.

Grosimea unghiilor Instant Nails este similară cu grosimea unghiilor tale naturale, astfel ele se simt ca o extensie mai puternică și durabilă a unghiilor tale naturale.

Cum vă pot contacta?

Ne poți scrie pe pagina noastră de Instagram sau Facebook unde vei primi un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Ne poți scrie și un mail la adresa hello@instantnails.ro. Timpul mediu de răspuns la mailuri este de câteva ore.

Nu știu sigur dacă îmi vor plăcea unghiile, le pot returna dacă nu sunt ceea ce îmi doresc?

Noi suntem siguri că o să te îndrăgostești de manichiura Instant Nails și că nu o să îți mai dorești niciodată să treci pe la salon ca să îți faci unghiile. În același timp suntem conștienți că unghiile tip press-on nu sunt pentru toată lumea. De aceea ai drept de retur în 14 zile de la data venirii coletului dacă ceea ce primești nu este conform așteptărilor tale.

Găsești toate informațiile despre retur aici.

Aș dori să schimb seturile din colet, cum pot proceda?

Dacă dorești schimbarea seturilor te rugăm să ne contactezi prin formularul de contact sau prin email și noi te vom ghida prin procesul de schimb de articole.

Despre comenzi

Cât durează să îmi trimiteți comanda?

Comenzile se procesează de obicei în 24 de ore lucrătoare, dar în perioadele aglomerate termentul se poate extinde până la 48 de ore lucrătoare.

Pot să anulez comanda?

Poți anula comanda printr-un mail la adesa hello@instantnails.ro din momentul plasării comenzii până în momentul expedierii coletului. După expedierea coletului, anularea comenzii nu mai este posibilă.

Pot să modific comanda?

Da, desigur! Poți schimba comanda după bunul plac dacă ne anunți la scurt timp după plasarea acesteia ce anume dorești să schimbi. După expedierea coletului, modificarea comenzii nu mai este posibilă. Ne poți comunica comanda și printr-un mail la adesa hello@instantnails.ro

Cum pot să verific starea comenzii mele?

Vei primi mailuri din partea noastră cu fiecare etapă în care se află comanda ta: confirmare, ambalare, expediere. De asemenea în mailul de expediere vei primi și un număr de urmărire al coletului care te va anunța în ce stadiu se află expedierea ta.

În cât timp va fi livrată comanda mea?

Comenzile se livrează în 1-2 zile lucrătoare. În perioadele aglomerate livrarea coletelor poate suferi întârzieri.