Aplicarea unghiilor Instant Nails

Aplicarea unghiilor Instant Nails

Procesul de aplicare al unghiilor Instant Nails este foarte simplu, durează câteva minute și nu dăunează unghiei naturale. 

În funcție de metoda și tehnica de aplicare îți poți face setul să reziste pe o perioadă mai scurtă sau mai lungă de timp, în funcție de ceea ce îți dorești. 

Pentru purtarea pe termen lung (2-3 săptămâni) este foarte important să respecți instrucțiunile de aplicare pas cu pas, deoarece pregătirea corectă a unghiei este foarte importantă pentru a obține o rezistență ridicată a manichiurii Instant Nails.

 

Unghiile Instant Nails se aplică pe unghia naturală, curățată și fără reziduuri de ojă/loțiune/uleiuri, gel etc. 

Pentru pregătirea unghiei:

1. Îndepărtează cuticula folosind bețișorul special oferit în KIT. Scurtează și pilește unghiile naturale.

2. Pilește ușor suprafața unghiei naturale cu pila buffer oferită în kit.

3. Curăță unghia naturală cu șervețelul cu alcool sau cu acetonă pură pentru a îndepărta orice reziduu existent.

4. (Opțional - pentru o rezistență mai crescută) Aplică pe suprafața unghei Nail Primer. Această substanță pregătește și degresează suprafața unghei naturale pentru a oferi lipiciul o suprafață optimă de aderare.

4.  Selectează unghiile Instant Nails cu dimensiunea corectă și aliniază-le în ordine. Este foarte important să te asiguri că unghia falsă se potrivește perfect pe unghia ta naturala. Dacă alegi o unghie mai mare, aceasta se va sprijini pe cuticulă și nu va avea rezistența necesară. Unghia falsă trebuie să acopere în totalitate unghia naturală, dar fără să atingă cuticula. 

Pentru purtare de pană la 3 săptămâni - Utilizează lipiciul Instant Nails Pro Hold

  1. Aplică un strat de lipici Pro Hold pe spatele unghiei Instant Nail.
  2. Aplică un strat de lipici Pro Hold pe unghia naturală.
  3. Aliniază unghia la cuticulă și apasă ferm utilizând degetul mare. Ține ferm apăsat timp de 20 de secunde asigurându-te că întreaga unghie Instant Nails este acoperită și că este bine apăsată. 
  4. (Opțional) Folosește pila pentru a ajuta lungimea și forma unghiei după bunul plac

SFATURI PROFESIONALE 

- Pentru o manichiură frumoasă și rezistentă este foarte important să te asguri că presionezi unghia pe toată suprafața ei, timp de 20 de secunde. Dacă nu o vei ține apăsat corespunzător, în timpul uscării lipiciului se vor forma goluri de aer care nu vor permite unghiei false să se fixeze de unghia naturală iar marginile nu vor fi bine sigilate, expunând lipiul la apă și soluții care îl vor desintegra rapid.

- Aplică suficient lipici ca să eviți bulele de aer și ca să asiguri un timp de purtare îndelungat. Dacă aplici o cantitate generoasă de lipici manichiura ta Instant Nails va rezista mai mult timp. 

-Nu utiliza uleiuri sau loțiune înainte de aplicare.

Pentru purtare de pană la 2 săptămâni: Utilizează lipiciul care vine gratuit în setul de unghii și respectă aceeași pași descriși mai sus.

Pentru purtare de 5-7 zile: Utilizează lipiciul care vine gratuit în setul de unghii

  1. Aplică un strat subțire de lipici doar pe unghia naturală.
  2. Aliniază unghia la cuticulă și apasă utilizând degetul mare. Ține apăsat timp de 20 de secunde asigurându-te că întreaga unghie Instant Nails este acoperită și că este bine apăsată. 
  3. (Opțional) Folosește pila pentru a ajuta lungimea și forma unghiei după bunul plac

Pentru purtare de 1-2 zile - Utilizează tab-uri adezive Instant Nails

  1. Alege tab-ul adeziv potrivit dimensiunii unghiei tale. Dezlipește adezivul de pe suport si plasează-l pe unghia naturală, cu excesul de plastic îndreptat spre cuticulă.
  2. Îndepărtează pelicula de plastic de pe tab-ul adeziv. Doar adezivul ar trebui să rămână pe unghie
  3. Aliniază unghia falsă de la cuticulă și apasă ferm timp de 30 de secunde, acoperind toată suprafața unghiei false.
  4. Ocazional apasă ferm pe unghii, timp de 30 de secunde ,în special după contactul cu apa

Pentru îndepărtare ține unghiile în apă caldă timp de câteva minute și ridică ușor unghia falsă. Șterge excesul de lipici cu acetonă

 

Înapoi la blog