Îndepărtarea corectă a setului Instant Nails

Îndepărtarea corectă a setului Instant Nails

Îndepărtarea setului Instant Nails este simplă și nu produce leziuni unghiei naturale.

Cel mai important pas al îndepărtării este purtarea setului conform timpului ales la aplicare - de exemplu, dacă la aplicare ai folosit tehnica pentru purtarea timp de 3 săptămâni, este important să porți setul timp de minim 14-16 zile înainte să încerci să îl îndepărtezi. Astfel te poți asigura că unghia ta naturală rămâne frumoasă și sănătoasă în urma îndepărtării și că poți refolosi setul de unghii false Instant Nails.

 Metoda recomandată de îndepărtare este prin utilizarea Instant Remover - este o soluție specială care asigură o îndepărtare rapidă și fără leziuni si prin utilizarea instrumentului special de indepartare care vine inclus la achizitia Remover-ului sau a produsului Essential Pack.

1. Aplică Instant Remover în jurul unghiei false, încercând să introduci soluția între unghia falsă și unghia naturală

2. Cu instrumentul special ridică gentil marginile unghiei Instant Nails până când aceasta sare 

Dacă unele unghii sunt dificil de îndepărtat, mai aplică un start de Instant Remover și încearcă să le îndepărtezi cu bețișorul. Niciodată nu trage/ smulge unghia falsă.

Ca alternativa poti utiliza metoda de indepartare cu apă calda. Aceasta metoda este eficenta dupa minimum 10 zile de purtare.

1. Pregătește un vas cu apă caldă.

2. Scufundă unghiile timp de 15 minute pentru a înmuia unghia naturală.

3. Apasă gentil lateralele unghiei Instant Nails ca să ridici marginile. Dacă este momentul, unghia va sări instant. Dacă nu, ține unghiile scufundate timp de încă 5 minute și ridică marginile unghiei false folosind bețisorul de cuticule.

Pentru evitarea lezionării unghiei naturale și deteriorării unghiei Instant Nails evită să tragi/ smulgi unghia falsă.

Îngrijirea corespunzătoare a unghiilor:

După îndepărtare îți recomand să îți răsfeți unghiile și cuticulele cu niște produse de îngrijire care să le hidrateze și protejeze. 

Pentru hidratarea unghiei și cuticulei poți folosi uleiurile de cuticulă Instant Nails - sunt fabricate din uleiuri din surse vegetale bogate în vitamina E, care contribuie la un aspect îngrijit și plăcut al manichiurii. Poți folosi uleiul în fiecare zi, avem multe arome din care poți alege.

De asemenea îți poți răsfăța unghia cu un lac pentru întărirea unghiei, precum Strong Nails. 

Înapoi la blog