Instant Rewards

Iubești produsele Instant Nails? Atunci este momentul să te înscrii în programul nostru de oferte speciale pentru clientele fidele.

 

Când devii membră a programului de Instant Nails Rewards vei începe să acumulezi puncte în contul tău pe care le poți folosi pentru a obține discounturi pentru comenzile următoare și vei avea access la oferte și avantaje exclusive. 

 • Plasează comenzi

  Primești 5 puncte pentru fiecare RON cheltuit.

 • Happy birthday!

  Primești 200 de puncte de ziua ta dacă introduci data în profilul tău.

 • Înscrie-te la newsletter

  Primești 200 de puncte atunci când te înscrii la newsletter

Recomandă Instant Nails

Recomandă Instant Nails unei prietene și vei primi 500 de puncte atunci când aceasta plasează o comandă folosind link-ul tău special

Creează cont
 • Francesca 2500 puncte

 • 70s Vibes 2500 puncte

 • Royal Blue 2000 puncte

 • Galaxy Dust 1000 puncte

1 din 4
 • Reducere 10 RON = 500 puncte

  Se poate aplica la comenzile cu valoare mai mare de 99 RON

 • Reducere 30 RON = 1500 puncte

  Se poate aplica la comenzile cu valoare mai mare de 299 RON

 • Reducere 50 RON = 2500 puncte

  Se poate aplica la comenzile cu valoare mai mare de 499 RON

FAQ

Ce este Instant Rewards?

Este un program de recompense dedicat în exclusivitate clienților Instant Nails care și-au creat un cont de client pe platformă. În contul de client poți acumula puncte pe care le poți transforma în oferte/reduceri.

Cum pot accesa programul?

Înainte de înscrierea în program citește termenii și condițiile programului de loialitate aici.

Pasul 1: Accesează programul de loialitate apăsând pe tab-ul "Instant Rewards" care apare pe ecran în partea stângă.

Pasul 2: Apasă pe ,,Cont Nou"

Pasul 3: Creează-ți cont prin completarea formularului și apăsarea butonului ,,Creează cont”
Pasul 4: Începe să acumulezi puncte completând o achiziție sau una dintre acțiunile din secțiunea ,,Câștigă Puncte"

Pasul 5: Revendică coduri de reducere exclusive pe care le poți folosi la următoarele comenzi. Poți revendica coduri la secțiunea ,,Obține oferte"

 

Dacă am deja cont, mai trebuie să creez altul?

Nu. :) Dacă ai deja un cont existent te poți loga în programul Instant Rewards dacă faci click pe tab-ul din stânga ”Instant Rewards” și apoi butonul ”Cont existent”.

Când expiră punctele?

Punctele expiră automat la 6 luni de la obținerea acestora iar codurile de reducere expiră la 3 luni de la eliberarea acestora. Pe adresa de email vei fi notificată cu 7 zile înainte de data expirăriii punctelor.

Cum pot obține puncte?

 • Când îți înregistrezi data zilei de naștere în platforma Instant Rewards vei primi 200 puncte (Data înregistării datei zilei de naștere în platforma de recompense trebuie să se facă cu minim 31 de zile înainte de celebrarea acesteia - în caz contrar, vei primi punctele aferente în următorul an)
 • Când faci o achiziție pe site, la fiecare 1 RON cheltuit pe site va primi 5 puncte în contul său. (Punctele achizițiilor se acumulează doar dacă deții un cont client activ și ești înscrisă în programul de loialitate în momentul plasării comenzii)
 • Primește 200 de puncte la înscrierea la newsletter-ul nostru.

!! Atenție !! Punctele obținute prin plasarea unei comenzi pe care clienta nu o achită/ refuză să o ridice/ dorește să o anuleze/ nu lasă detaliile necesare livrării sau achitării comenzii vor fi scăzute din contul său automat.

Cum pot verifica balanța contului meu?

Ca să vezi balanța contului tău, intră în programul Instant Rewards făcând click pe tab-ul din stânga jos, loghează-te la contul tău și apoi apasă pe butonul ,,Balanța mea”.

Ce se întâmplă cu punctele mele când anulez comanda?

Atunci când comanda este anulată punctele se scad automat din balanța contului.

Cum pot obține reducerile/ ofertele?

Poți vedea ofertele pe care le poți accesa în secțiunea ”Obține reduceri”. Pentru a obține un cod de reducere trebuie să apeși pe butonul ,,Obține” din dreptul ofertei pe care vrei să o accesezi. Codul de reducere unic va apărea pe ecran. Copiază codul și introdu-l în căsuța ,,cod reducere” din pasul plata al procesului de check-out.

Codul se poate utiliza doar o singură dată. Codurile de reducere din programul Instant Rewards nu se pot cumula cu alte oferte/reduceri.

Cum funcționează funcția de recomandare?

În secțiunea ,,Recomandă Instant Nails ’’ ai acces la un link de recomandare al produselor Instant Nails pe care îl poți distribui unei prietene sau să îl distribui pe rețelele tale de social media. În momentul în care persoana recomandată completează o achiziție folosind link-ul tău, ambele părți vor primi un cod discount, respectiv:

 • persoana recomandată: va primi un voucher de 10 RON pe care să îl poată aplica la următoarea comandă
 • tu vei primi 500 de puncte în contul tău în momentul în care persoana recomandată va plasa prima ei comanda. 
 • Codurile discount au o valabilitate de 3 luni din data obținerii.
 • Link-ul de recomandare este unic contului de client și expiră la sfârșitul anului calendaristic, pe 31.12.2023

!! Atenție !! Codurile discount obținute prin plasarea unei comenzi pe care persoana recomandată nu o achită/ refuză să o ridice/ dorește să o anuleze/ nu lasă detaliile necesare livrării sau achitării comenzii  vor fi anulate din contul său și al clientei Instant Nails care a făcut recomandarea în mod automat.

Cum pot obține produsele gratuite?

Poți vedea ofertele pe care le poți accesa în secțiunea ”Obține reduceri”. Pentru a obține un cod de reducere trebuie să apeși pe butonul ,,Obține” din dreptul ofertei pe care vrei să o accesezi. Codul de reducere unic va apărea pe ecran. Copiază codul. Adaugă în coș produsul din oferta pe care ai obținut-o și introdu codul de reducere în căsuța ,,cod reducere” din pasul plata al procesului de check-out.

Promoția din programul Instant Rewards nu se cumulează cu alte oferte/reduceri.

Pentru a putea plasa comanda, trebuie să te asiguri că îndeplinești suma minimă obligatorie pentru plasarea comenzii, care este de 50 RON.