Modele de unghii perfecte pentru toamnă iarnă 2021 | Instant Nails

Modele de unghii perfecte pentru toamnă iarnă 2021 | Instant Nails

unghii-gel-2021-unghii-toamna-2021

Dacă încă nu știi ce model de unghii să alegi pentru această toamnă, cu siguranță acest articol te va inspira 

 

În această toamnă îți poți asorta starea de spirit cu o varietate de modele de manichiură de toamnă, în diverse forme și culori. În plus, îți poți face manichiura în doar 15 minute folosind kit-urile Instant Gel Nails, care vin cu tot ce ai nevoie ca să obții în confortul casei tale o manichiură frumoasă și rezistentă.

 

1. Manichiură cu negru matidei-unghii-negre

 

Acum că sezonul estival s-a încheiat, putem scoate din sertare seturile de unghii negre pe care abia așteptam să le purtăm. Unghiile negre efect gel ne oferă o încredere în sine și o stare de spirit deosebite, așa că o manichiură de unghii false negre, cu finish mat, este alegerea potrivită pentru această toamnă.

 

 

Dacă setul tău nu este mat, poți folosi lacul Matte Touch: Se usucă la aer (ceea ce este minunat, pentru că nimeni nu vrea să se complice cu o lampă UV) și îți oferă super rapid un aspect mat al manichiurii.

 

2. Accente de sclipici

modele-unghii-false-accent-sclipici-instant-nails

Manichiura cu accente de sclipici are nevoie de un anumit sezon ca să fie la modă. Poți alege fie o manichiură nude, cu unghii simple și o unghie de accent sclipicioasă sau poți opta pentru efectul dramatic al manichiurii Black Champagne, care combină unghiile negre cu niște accente de sclipici rose-gold, fiind superb în orice lumină.

 

 

 

 

3. Străluciri metalice

unghii-false-efect-gel-instant-nails-modele-toamna

Cine a spus că toamna trebuie să ai modele unghii plictisitoare? Încă poți fura toate privirile (și complimentele) dacă alegi o manichiură cu reflexii metalice, precum Bronze Lux, care are reflexii arămii superbe sau Unicorn, care reflectă toate culorile spectrului solar.

 De ce să încerci Instant Nails?

 avantaje-unghii-instant-nails-unghii-instant-nails-pareri

Instant Nails oferă o soluție alternativă a manichiurii cu gel aplicată la salon: se aplică rapid, în aproximativ 15 minute, în confortul casei tale și ai nevoie doar de ceea ce vine în cutiuță alături de unghii. 

Rezistă între 2 și 3 săptămâni, în funcție de tipul de lipici folosit și îți poți face activitățile zilnice cu care ești obișnuită fără să te îngrijorezi în legătură cu rezistența unghiilor

Înapoi la blog